BabaBlog

Hasznos és jópofa ajándékötletek babalátogatóba

2021.12.29 08:46
Hasznos és jópofa ajándékötletek babalátogatóba

Most azokhoz szólunk, akik babalátogatóba készülnek és szeretnék valami szép, kedves tárggyal, hasznos dologgal meglepni a kismamát és az újszülöttet. Bababoltunkban ehhez találnak többféle terméket, melyekből akár igényes csomag is készíthető. Na, de nézzük is az ajándékötleteket babalátogatóba!

Mit vegyek ajándékba?

Talán ez az a kérdés, mely a legtöbbször hangzik el, ha valahová vendégségbe megyünk. Egy újszülött látogatása az egyik legörömtelibb esemény, hiszen a kis csöppséget már mindenki várta, így méltó módon illik köszönteni őt.

Mikor babalátogatóba megyünk, egyszerre gondolunk a mamára és a babára is. Valami olyannal szeretnénk meglepni őket, mely mindkettejük számára hasznos, valami tárggyal, ami nekik még nincs. De persze fogalmunk sincs, hogy mi lenne nekik a jó. Meg is lehet kérdezni az anyukát, ha közeli viszonyban vagyunk vele, de egy meglepetésnek mindenki jobban örül.

A látogatás előtt érdemes böngészni a baba- és gyermekáru termékek között, hátha megakad a szemünk valamin, vagy megtaláljuk azt, ami biztosan fontos és hasznos lesz a kicsi számára.

Mi is összegyűjtöttünk pár javaslatot, lássuk ezeket!

 

Kiegészítők kiságyhoz

Az egyik legszebb ajándék lehet a baldachin, melyet a kiságy fölé helyezhet el a szülő. Ez a babatextília a reneszánszát éli: korábban is divatos volt, de ma még inkább. Nem csak igényessé és meghitté teszi a baba kuckóját, de nagyon praktikus is. A kisbabák még sokat alszanak napközben, így ha a baldachinos ágyba fektetjük őket, semmi nem zavarja az álmukat.

Itt, a Baby Lion webáruházban baldachin többféle színben kapható, de ne felejtsen el mellé szabadon álló baldachin tartó vasat is választani! Kínálatunk a Babaszoba kiegészítők között érhető el.

Ugyanilyen szép, szívmelengető ajándék lehet egy fonott rácsvédő is a babaágyba, mely megvédi a picur kezét és lábát a rácsok közötti elakadástól, védi fejecskéjét.

További ajándékötletek babalátogatóba: játékok és lenyomatkészítő szett

A kisbabáknak nagyon sokan visznek ajándékba valamilyen játékot is: főleg kiságyra, babakocsira szerelhető függőjátékokat, forgókat, hangot adó, színes dolgokat. Ahogy említettük, a puha tárgyakat is nagyon szeretik a csecsemők, így plüssjátékkal, szundikendővel is meglephetjük őket.

Később, ha már nagyobb lesz, biztosan szívesen tölti majd idejét a játszószőnyegen, így ez is lehet egy remek ajándékötlet.

Utalva korábbi bejegyzésünkre, javasoljuk még a lenyomatkészítőt és a képkeretet hozzá. Igazán egyedi és ötletes ajándék ez is, amely hosszú ideig emlékezteti a babát a látogatásunkra.

Takarók, párnák, szettek

A másik jó ajándékötlet babalátogatóba, ha mintás párnát vagy takarót viszünk a gyermeknek. A puhaság, a finom illat, a melegség a biztonságot és a védelmet sugallja a kisbabák számára, így ezeknek a babatextíliáknak is örülni fog. 

A pillangópárnákat és az univerzális takarókat a kiságyba is beletehetjük, de a kocsiban, utazáshoz is felhasználhatók. A többféle funkciónak köszönhetően nagyon praktikus termékek, megvásárolhatók egyforma színben is.

És ha már a szetteknél tartunk: érdemes lehet másokkal összebeszélni és közös ajándékot választani a babának. Ehhez a Kollekció oldalon érdemes szétnézni: azonos színvilágú babaszoba-kiegészítők, babatextíliák, babakocsiba, kiságyba való kellékek között lehet válogatni.

Valójában nem is lehet felsorolni, mi minden lehet még ajándék babalátogatás alkalmából. Javasoljuk, hogy nézzenek szét megújult webáruházunkban, ismerkedjenek meg termékeinkkel! Ha pedig ezután sem tudnak választani, éljenek a Baby Lion ajándékutalvány lehetőségével, mellyel nem lehet melléfogni.

olcsobbat.hu argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu