BabaBlog

A futóbicikli fékkel az igazi!

2020.02.11 15:34
A futóbicikli fékkel az igazi!

A futóbicikli fékkel az igazi

 

A kisgyermekes anyukák és apukák rémálma, hogy a gyerek feltartóztathatatlanul suhan bringáján valami vagy valaki felé, és már messze van ahhoz, hogy bármit tehessenek érte. Mindenki arra gondol ilyenkor, bárcsak lenne egy láthatatlan védőháló a gyerek körül vagy legalább egy biztonsági kötél, hogy akkor is elérje, ha meggondolatlanul hajt ki valami elé vagy előre látszik, hogy összetöri magát. Bár léteznek zseniális találmányok erre - biciklire szerelhető távirányítós fék formájában, aminek segítségével az aggódó szülő 50 méteres távolságból is biztonságosan meg tudja állítja a gyereket -, ezek nem terjedtek el széles körben, mert van egy sokkal egyszerűbb megoldás. A futóbiciklit is fékkel kell ellátni. 

Érthetetlen, miért nem ez volt a problémára adott első válasz, de szerencsére már egyre több gyártó jön rá, hogy a kerékpárok kötelező kiegészítője a kisebbeknek szánt eszközökön is éppen olyan hasznos funkciót tölt be, mint a nagyoknál.

 

Így született meg a fékkel ellátott futóbicikli

A babák szabadtéri mozgásának elengedhetetlen eszköze a két vagy több kerekű, lábbal mozgatható jármű. Sport és természetesen tevékenység is egyben, ami segíti a gyerekek motoros készségeinek fejlesztését.

 

A kerékpározást megtanulni nem könnyű, de ahogy a mondás is tartja, aki megtanulta, többet nem felejti el. A futóbicajok ideális megoldást jelentenek arra, hogy megtanítsuk őket biciklizni, mert alacsony felépítésüknek köszönhetően az egészen kicsi gyerekek sincsenek kitéve az eséssel járó hátrányoknak. Egyensúlyérzékük azonban rohamosan fejlődik, miközben viszonylag biztonságban vannak. Egész addig, míg a fent írt első veszélyes jelenet le nem játszódik, mert akkor a szülő biztosan valami biztonságosabb megoldást keres. Mondjuk egy futóbiciklit, amire féket szereltek. 

 

Webáruházunkban minőségi babatermékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk, fő márkánk a viszonylag új Lionelo. Cégünk igyekszik népszerűsíteni a nagykereskedelmi vonalat is, mert az új, innovatív márkák megérdemlik az ismertséget. 

 

Több gyártó is élen jár a fékes rendszerű gyermek járművek gyártásában. A Sunbaby Runner vagy a Lionelo Dan Plus fantázianevű fékkel ellátott kiegyensúlyozó kerékpárok 2-3 éves kortól kezdődően, 20 kilós súlyhatárig nagyszerű szórakozást biztosítanak gyermekeinek. Garantáltan több órányi kültéri szórakozást kínálnak, miközben játékosan felkészítik a kerékpárral való közlekedésre. 

A fékrendszer segít megakadályozni a baleseteket

 

A megszokottal ellentétben, a széleskörű állítási lehetőségek, a biztonságot segítő megoldások miatt ezek a sokoldalú járművek a legnépszerűbb termékeink közé tartoznak. A fék a nagyméretű hátsó kereket fékezi. A gumi futófelület biztosítja a jó tapadást, ami még a nehéz felületeken is élvezetessé teszi a mozgást. A kormány csúszásgátló burkolattal van ellátva, így a manőverezés és a fékezés is könnyű és kézreálló. Amint megtanulta a gyerek használni, rohamosan csökken a túlzott kopástól megmentett cipők száma. 

 

A stílusosan megtervezett kerékpárok állítható nyerge és kormánya hosszú használatot garantál, a különféle testalkatú gyermekek számára is kényelmesek. 

A járművel átlagos tömege mindössze 3,5 kg. A szülőkre is gondolva kellő számú fogantyú biztosítja a kényelmesebb szállítást. Bizonyos fajta fékkel ellátott futóbiciklik markolatvédővel, kistáskával és egyéb kiegészítőkkel ellátottak, más fajták szállításhoz szétszedhetőek. Kinek mire van igazán szüksége.

olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu