Termékismertető

Kézipoggyász méretű babakocsival a repülőn

Aki utazott már kisgyermekkel repülőn, lehet, hogy kétszer is meggondolja legközelebb. Ha ugyanis a baba már nem fér el hordozókendőben, hanem babakocsira van szükség, elképzelhető, hogy pont emiatt kell választani a kényelem és a gyorsaság kötött. De egy kézipoggyász méretű babakocsi megoldja ezt a problémát.

A repülőterek nagysága megköveteli a gyors helyváltoztatást, amihez egy könnyű babakocsi szükséges. Méretei és súlya miatt azonban a legtöbb babakocsi nem alkalmas arra, hogy kézipoggyászként utazzon velünk, kritikus pont lehet, ha el kell helyezni a repülőn. Erre csak olyan sport babakocsi alkalmas, amit esernyő alakúra vagy egy fedeles válltáska módjára félbe lehet hajtani. 

Hány éves kortól ajánlott a tricikli?

Hány éves kortól ajánlott a tricikli?

 

A tricikli a gyerekek egyik első szabadtéri járműve. Lassan ideér a tavasz, ha még nincs, ideje beszerezni egyet. “Hány éves kortól ajánlott a tricikli?” - kérdezi sok anyuka tőlünk. A háromkerekű akár egy éves kortól használható, ha a baba már stabilan áll. A tekerési mozdulat csak később alakul ki, kezdetben csak ülnek a járgányon, szorosan beszíjazva és forgatják a kormányt, ismerkednek a csengővel. Ilyenkor a szülő tolókar segítségével tolja és irányítja a járművet, hisz egy alig két éves nem biztos, hogy arra kormányoz, amerre mi akarunk haladni. Idővel aztán átveszik az uralmat a járgány felett, és izmaikat megerősítve mozgásba lendülnek, és a pedált is elkezdik magabiztosan használni.

A tekerés örömének felfedezése után a szülőkormány eltávolítható, innentől kezdve egyedül mozgatják a kicsik a járgányt. Ez azzal a veszéllyel járhat, hogy ha elfárad vagy megmakacsolja magát édes gyermekünk, hogy vagy meghajlunk az akarata előtt és toljuk a kormánykerékre görnyedve, vagy a kezünkbe kapjuk a triciklit a gyerkőccel együtt! Ez garantáltan nem lesz kellemes élmény, így tolókar nélkül lehetőleg ne induljon hosszabb sétákra.

 

Ön milyen bébitaxit választana?

Ön milyen bébitaxit választana?

 

Gyermekeink első lépése felejthetetlen öröm. Minél ügyesebbek, annál változatosabb mozgásformákba érdemes bevezetni őket, két éves kor felett pedig már a hagyományos biciklit is érdemes megvenni nekik. Az egyensúlyérzék és a helyes tartás fejlesztése miatt egészen kis kortól érdemes mozgást segítő járműveket (pl. bébitaxit) biztosítani nekik.

 

Tudnivalók a lapra csukható sport babakocsikról!

Az anyukák álma a modern lapra csukható sport babakocsi

 

Ki gondolná, hogy az újszülöttek és kisgyermekek szállítására alkalmas mindennapi eszköz, a babakocsi - annak is a legújabb verziója, a lapra csukható sport babakocsi - több száz éves múltra tekint vissza. Először nemesek, királyok kiváltsága volt a nehéz, fából és fonott vesszőből készült, gazdagon díszített guruló jármű, amit csak az 1920-as évekre fejlesztettek tovább könnyebb anyagokkal, aminek következtében elterjedtté vált. 

Az újításoknak köszönhetően manapság a babakelengye beszerzés talán legnehezebb része a tökéletes babakocsi megtalálása. Sok gyermeknevelési irányzat javasolja a hordozókendők használatát, amik jó szolgálatot tesznek kisebb gyermekeknél, de emellett a modern anyák legtöbbje hosszabb távokra babakocsit használ, mivel ez biztosítja azt a szabadságot a közlekedésben, amihez korábban is hozzászoktak. Persze ehhez jól kell választani. 

Lionelo Bastiaan Isofixes forgatható gyermekülés

Bastiaan - a 360 fokban forgatható gyerekülés

A lengyel Lionelo márkanév nálunk még idegenül cseng, pedig jó lesz megismerkedni vele, mert minőségi baba-mama termékei már hazánkban is egyre ismertebbek. A cég szívmelengetően szép és praktikus, karbantartást nem igénylő termékei minőségi anyagokból készülnek, árban viszont versenyképesek. A márka sikeresen csatlakozott be a babatermékek piacára kreatív megoldásaival. Ilyen a Lionelo Bastiaan 360 fokban forgatható gyerekülés.

 

A futóbicikli fékkel az igazi!

A futóbicikli fékkel az igazi

 

A kisgyermekes anyukák és apukák rémálma, hogy a gyerek feltartóztathatatlanul suhan bringáján valami vagy valaki felé, és már messze van ahhoz, hogy bármit tehessenek érte. Mindenki arra gondol ilyenkor, bárcsak lenne egy láthatatlan védőháló a gyerek körül vagy legalább egy biztonsági kötél, hogy akkor is elérje, ha meggondolatlanul hajt ki valami elé vagy előre látszik, hogy összetöri magát. Bár léteznek zseniális találmányok erre - biciklire szerelhető távirányítós fék formájában, aminek segítségével az aggódó szülő 50 méteres távolságból is biztonságosan meg tudja állítja a gyereket -, ezek nem terjedtek el széles körben, mert van egy sokkal egyszerűbb megoldás. A futóbiciklit is fékkel kell ellátni. 

Érthetetlen, miért nem ez volt a problémára adott első válasz, de szerencsére már egyre több gyártó jön rá, hogy a kerékpárok kötelező kiegészítője a kisebbeknek szánt eszközökön is éppen olyan hasznos funkciót tölt be, mint a nagyoknál.

 

Lionelo Bastiaan 360 fokban forgatható gyermekülés

 

Ebben a blog bejegyzésben bemutatjuk neked a nagysikerű Lionelo Bastiaan 360 fokban forgatható gyermekülést.

Lionelo Tris tricikli bemutatás

Ebben a blog bejegyzésben bemutatjuk neked a nagysikerű Lionelo Tris triciklit! 

 

2019.07.15 13:37
Pontgyűjtő kedvezmény

Vásárlóink bizalma és elégedettsége fontos számunka, ezért webáruházunkban pontgyűjtő rendszer működik regisztrált vásárlók számára.

 

2019.06.18 13:33
Casper Futóbicikli

A kerékpározás igazi kihívás a gyerek számára.
Mielőtt pedálos biciklit használna a gyermek, megérdemli, hogy egy speciális egyensúly-biciklin tanuljon kerékpározni.

2019.06.11 13:57
Julie sport babakocsi

Készüljön fel velünk a nyári utazásokra. ☀️✈️

 

 

olcsobbat.hu argep.hu