BabaBlog

3+1 érv a járókák mellett

2021.09.29 12:51
3+1 érv a járókák mellett

 

A járókákkal kapcsolatos kérdések megosztják a közvéleményt. Legalább annyian feleslegesnek tartják a használatát, mint ahányan dicsőítik. Pedig a járóka igen is hasznos bababútor. Olvassák el a mellette szóló érveinket!

  • 1) A járókában a baba biztonságban van

 

 

Az egyik legfontosabb érv a járókák használata mellett a biztonság. Nem lehetünk állandóan gyermekünk nyomában, hiszen vannak olyan feladatok, amelyeket meg kell csinálnunk. Míg a konyhában főzünk, vagy épp ki kell szednünk a ruhákat a mosógépből, jól jön a járóka. Ha beletesszük a babát, még ha csak negyed órára is, máris sok háztartási munkát el tudunk végezni. S közben nyugodtak lehetünk, mert a gyerkőc nem veri be a fejét semmibe, nem ránt magára semmit, és ami a legfőbb: semmilyen kis dolgot nem vesz a szájába.

A járóka szeparál, éppen ezért ellenzik sokan a használatát, mondván, a mászni tanuló gyereknek térre van szüksége. Ez igaz is, de szerencsésebb, ha ezt a tevékenységet akkor végzi a gyerkőc, amikor teljes mértékben rá tudunk figyelni. A járókában nem kell egész nap ülnie a babának, mégis praktikus megoldás, ha egy gyors ügyintézés alatt bele tudjuk tenni.

 

  • 2) Válasszunk utazójárókát, amely összecsukható!

 

 

Sokan azért ódzkodnak a járóka használata ellen, mert nagy helyet foglal. Nálunk, a Baby Lion bababoltban utazójárókák kaphatók, amelyek kicsire összecsukhatók. Így elég elővenni őket akkor, amikor valóban szükség van rájuk. Utána pedig kényelmesen eltehetők a hozzájuk tartozó hordozótáskába.

Ahogy korábbi cikkünkben is írtuk: az utazásnál is nagy hasznát vehetjük a járókáknak. Ha kirándulni megyünk pár napra, vagy elutazunk a nagyihoz rokonlátogatóba, célszerű magunkkal vinni az utazójárókát. Ha nagyon muszáj, még alhat is benne a baba, ha másképp nem megoldható. A járóka átmeneti megoldás, annak viszont tökéletes, így kár lenne kihagyni a lehetőséget.

 

  • 3) A hálós járókák átlátszóak és jól szellőznek

 

 

Az utazójárókák anyaga fém, de mindegyik profilos műanyag burkolattal védi a gyermeket az ütésektől. A bababoltunkban kapható Lionelo járókák előnye, hogy megerősített módon biztonságosak, többlépcsős ellenőrzésen estek át. Csúszásgátlóval, illetve beépített fékkel előzhető meg, hogy a járóka elmozduljon a helyéről.

A matracon vidám minták, dizájnos ábrázolások vannak, amik serkentik a baba fantáziáját. Oldalukon átlátszó háló akadályozza meg, hogy a gyermek kimásszon a játszóterületről, ugyanakkor a háló a szülők számára is lehetővé teszi, hogy lássák, mivel foglalkozik a gyermekük. Azért is előnyös ez a megoldás, mert itt biztosan nem szorul be a baba karja vagy lába, míg egy fából készült, rácsos járókában erre nagyobb az esély. A háló kívülről cipzározható, a pici kezek belülről nem tudják kinyitni.

 

Mind a babának, mind a mamának megnyugtató, hogy érzik egymás közelségét, mégis tudnak önállóan is tenni-venni. 

 

+1 érvünk: a járókákat a BabyLion.hu ingyen kiszállítja Önnek

 

A járókákból nálunk négyszögletes és hatszögletes változatot is talál. Mindkét típusú utazójáróka többféle színben rendelhető. A megfelelő típus kiválasztása és megrendelése után Önnek nincs más dolga, mint várni a kézbesítést, ugyanis a Baby Lion a járókákat ingyen viszi házhoz. Akár már 1 munkanap alatt otthonába érkezhet a modern utazójáróka. Ha személyesen szeretné átvenni a bababútort, azt is megteheti 15. kerületi irodánkban.

 

Elérhetőségünk valamelyikén tájékozódhat ennek módjáról. Hétfőtől péntekig várjuk bababoltunkban a vásárlókat széles árukínálattal. Ne késlekedjen! Az utazójárókáknak tényleg nagy hasznát lehet venni, s nem csak utazáskor!

olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu