BabaBlog

Ne hagyd otthon a praktikus utazási kiegészítőket

2021.08.12 10:29
Ne hagyd otthon a praktikus utazási kiegészítőket

A nyaralás kisbabával nehezebb a megszokottnál, hiszen a saját holminkon túl a kicsinek is elég sok mindent be kell pakolni. Emiatt az autós utazás a leginkább ajánlott ebben az élethelyzetben. A szállás kiválasztása mellett alaposan át kell gondolni azt is, hogyan fér el minden cucc a csomagtartóban. Szerencsére az utazási kiegészítők áruházunkban is nagy választékban állnak rendelkezésére, hogy minden otthon használatos babatermék könnyített verziója rendelkezésére álljon a pihenés ideje alatt.

Kiságy helyett utazóágy

 

Amikor kisbabával indul útnak egy család, érdemes előre egyeztetni a szálláson, van-e szükség arra, hogy a baba pihenéséhez, napközbeni játékához utazóágyat, könnyen mozgatható járókát vigyünk-e magunkkal, vagy esetleg kapunk. A család- és bababarát szállások, nagy hotelek és kis panziók is szoktak ajánlani kicsire összecsukható utazóágyat, amiben a babák kényelmesen alhatnak. A tárolóhellyel, pelenkázófeltéttel vagy játékokkal kiegészített utazóágyak minden kényelmet megadnak a babák és a szülők számára is, hogy senki ne érezze hiányát az otthon megszokott kényelemnek. 

Manapság az utazóágy kifejezés már a kerekeken guruló multifunkciós utazóágyakat jelöli, amik számos funkcióval kiegészültek. Az utazóágy és összecsukható járóka is jó megoldás. Az utazójáróka jóval szélesebb a hagyományos kiságynál, ennek köszönhetően van elég hely benne mindkét funkcióhoz. 

Az utazási kiegészítők előnyei

A multifunkciós, szúnyoghálós, palacktartós, lábzsákkal kiegészített, nagy kupolás és a nagyobbakra gondolva oldalsó kijárattal is felszerelt verziók akár otthoni, állandó használatra is megállják a helyüket, de a nagyszülőknél is nagy segítséget jelenthetnek. A megfelelő légáramlást biztosító, könnyen tisztítható hálós kivitel mellett a puha pelenkázólap is hasznos kiegészítő. A pelenkázáshoz és az öltöztetéshez szükséges dolgok a tárolórekeszekben kapnak helyet, így a babás utazás valóban a pihenésről, és nem a bosszankodásról szól majd.

Babakocsi, ami kis helyen elfér

Ébredés után jólesik egy séta. Hogy ne kelljen a sokdarabos multifunkciós babakocsit cipelni, utazáshoz kicsire összecsukható sportbabakocsit érdemes vinni. A kedvező áron beszerezhető, lapra csukható babakocsik megkönnyítik a babával való közlekedést. Akkor is hasznosak, ha sokat közlekedik a család gyalog vagy tömegközlekedéssel a hétköznapokban. A lengéscsillapítós nagy, gumi-poliuretán kerekek tartósságot és menetstabilitást garantálnak.

A Lionelo Julie One babakocsi háttámlája és lábtartója állítható, az ötpontos övvel kiegészített mély ülőrész pedig tökéletes védelmet nyújt az időjárás ellen, ezért minden kis utazó számára kényelmes.

Termékeink többlépcsős ellenőrzésen esnek át, míg áruházunk kínálatába kerülnek. Ennek köszönhetően bátran választhatja sok hasznos kiegészítővel felszerelt modelljeinket családja számára.

A könnyen átalakítható sportbabakocsik a már ülni tudó gyermekek részére készültek, bár bizonyos darabok háttámlája vízszintesig dönthető, így kiegészítő betétekkel kicsik is használhatják. Az igazán praktikus tulajdonságuk azonban a kézipoggyász méretűre való összecsukási lehetőség. Az egy kézzel is kicsire összehajtható, 7 kg alatti babakocsi a hozzá tartozó hordtáskával könnyen tárolható és hordozható. A szellőző- és betekintőablaknak köszönhetően a szülő bármikor láthatja a babát menet közben is, egyszóval ez a tökéletes babakocsi az utazáshoz.

olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu