BabaBlog

Ön milyen bébitaxit választana?

2020.02.26 13:06
Ön milyen bébitaxit választana?

Ön milyen bébitaxit választana?

 

Gyermekeink első lépése felejthetetlen öröm. Minél ügyesebbek, annál változatosabb mozgásformákba érdemes bevezetni őket, két éves kor felett pedig már a hagyományos biciklit is érdemes megvenni nekik. Az egyensúlyérzék és a helyes tartás fejlesztése miatt egészen kis kortól érdemes mozgást segítő járműveket (pl. bébitaxit) biztosítani nekik.

 

Az első mozgásra ösztönző játékok tulajdonképpen közlekedési eszközök, amik a babák motorikus készségét és a mentális képességeket is fejlesztik. Ha élénkebb gyermekünket semmilyen tevékenység nem köt le hosszútávon, válasszunk bébitaxit egy éves kortól, mellyel nem csak fizikai kihívások elé állítjuk, de kreativitását is fejleszthetjük. Lehet akár autóversenyző vagy masiniszta a különböző kialakítástól függően. És melyik gyerek ne örülne neki, ha ugyanolyan autót vezethet, mint szülei?

Áruházunkban sok ismert autómárka kicsinyített mása megtalálható. Hogy egyszerű legyen a választás, rövid áttekintést készítettünk a bébitaxik legfontosabb előnyeiről.

A baba közlekedési eszközök előnyei

 

Az alacsony bébitaxin való széles terpeszülés elősegíti a kicsik csípőízületének megfelelő fejlődését. Mosható pelenka használattal vagy huzamosabb ideig való bébitaxizással akár a kényelmetlen terpeszpelenka használata is elkerülhető.

 

De nem csak fizikai előnyei vannak ennek a járműnek. Bár benti használatra is alkalmasak, a többségüket parkban vagy játszótéren használjuk, így a gyermekek friss levegőn, aktívan töltik velük az idejüket a szabadban, mellyel akár egy felnőtt edzés mennyiségét is lemozogják.

 

Izmaik és figyelmük, kitartásuk erősödik, megtapasztalják a szabadság érzését. Szociális készségeik is fejlődnek kortársaik között. Erejük összemérése közben a kommunikáció és a kompromisszumkészség is nagy szerephez jut, miközben remekül szórakoznak és élvezik, hogy egyedül is képesek a gyors helyváltoztatásra. 

 

Milyen jó a bébitaxi?

 

A cseperedő gyerekeknek először bébitaxit érdemes venni, mert stabil. A kismotor sokkal borulékonyabb egy járni alig tudó számára. A bébitaxival könnyű haladni, nem akad bele a kicsi lába. Amikor pedig már ügyesen közlekedik vele, jöhet a kismotor, majd a kerékpár. 

 

A bébitaxinak erősnek, mégis könnyűnek kell lennie, hogy ha a gyermek megunja, a szülő nyugodtan elvihesse kézben is. Hátránya, hogy ilyenkor nemcsak a gyereket, de a járgányt is cipelhetjük, a szülők derekát védő tolókaros bébitaxira ezért mindenképp érdemes beruházni. A tolókar szükség esetén eltávolítható, elkerülhető viszont vele a felesleges cipekedés, és irányíthatóság szempontjából sem hagyhatjuk figyelmen kívül kisebb gyerekek esetén. Ahogy a gyermek növekszik, a kiegészítő tolókar, az oldalsó karfák, valamint a lábtartó leszerelhető, és a gyerek maga irányíthatja a kisautót a kormány segítségével. 

Nem mindegy az sem, milyen kerekeken suhan a gyerekünk. A műanyag kerekek nem teszik tönkre a burkolatot és eléggé ellenállóak, hogy kültéren is használni lehessen a járművet.

Az ülésnek alacsonyan kell lennie, hogy a legkisebbek is nyugodtan fel tudjanak ülni rá. Alapfeltétel a stabil üléspozíció, a borulásvédelem, hogy gyermekünk ne sérüljön meg, illetve a minőségi anyagok, amelyek bírják az igénybevételt.

Webáruházunkban széles választék található a legkisebbeknek szánt járművekből és egyéb babáknak szánt termékekből. Legyen az akár egyszerűbb vagy dizájnosabb kivitelű, mindenki megtalálja a gyermekéhez illőt. Áruházunk nagykereskedelmi megkereséseket is teljesít.

olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu