BabaBlog

Babafészek

2020.05.13 15:39
Babafészek

Babafészket minden babának

A babafészek egy sokoldalúan használható lakástextil. Ahogyan a neve is tükrözi, ez egy fészek, ami körbeöleli az újszülöttet pihenés közben, és felidézi a védett, pocakos időszakot. A korábban elterjedt rácsvédő helyettesítésére kerül a kiságyakba. Évek óta slágertermék, hiszen nagyon ötletes, ráadásul igazán látványos kiegészítője a babaszobának. Áruházunkban többféle zárt terű, kifordítható vagy látványosabb, fonott babafészkek vásárlására van lehetőség. A kategórián belül a kívánt színkombináció kiválasztására is lehetőség nyílik.

 

Babafészek újszülöttkortól

Kismamás fórumok kedvelt témája, hogy ki mit szerez be a baba érkezéséhez. Bár vannak ellentmondó információk azzal kapcsolatban, hogy mely kellékek a valóban nélkülözhetetlenek, abban azért megvan az összhang, hogy a babaszobának a funkcionalitáson kívül egyben dizájnosnak is kell lennie. Ebben pedig egy harmonikus színárnyalatú babafészek sokat tud segíteni.

A praktikus babafészek évtizedek óta slágertermék. A skandináv országokból indult hódító útjára, és sikere azóta is töretlen. Nálunk csak pár éve vált ismertté, alapvetően a biztonságos és a kuckós kényelem miatt használatos. Célja a védett, nyugodt alvás biztosítása, egy kuckó létesítése a baba körül, melyben biztonságban érezheti magát. A babafészek használható rácsvédőként a kiságyban, ez barátságosabbá teszi az ágyat és nyugodtabbá a pihenést. 

A babafészek további funkciói

Elláthatja a szoptatós párna funkcióját is, lehet háttámasz a babának az első ülések bizonytalan próbálkozásai során. Használhatja pelenkázásra is, vagy etetésekhez is hasznos lehet. A szülői ágyba fektetéskor biztonságosabbá teszi a közös alvást, mivel nem fordulhat elő, hogy a baba a szülők alá fordul. Természetesen babakocsiba, babaöbölbe is behelyezhető, és utazások alatt is megkönnyíti a nyugodt alvást távol a megszokott környezettől. 

A BabyLion kifordítható babafészke újszülött kortól használható. Belső és külső huzata 100% gyermekbarát pamutvászonból készült, fekvőfelülete 2 cm vastagságú antiallergén lapszivacs. Ennek köszönhetően több babafészek légzésfigyelő eszközzel együtt is használható, mivel a puha alsó rész nem ad téves jelzést az érzékelőnek. Az oldalsó pereme szintén antiallergén, 100% szilikonizált, légáteresztő poliészter szálból készült. Ez felel az oldal tömör és kényelmes tartásáért.

A babafészek a pereménél átfordítható, így mindkét oldala használható. Az oldalsó peremen végig befűzött összehúzó szalaggal a fészek a baba méretére igazítható. A lábrész kibontásával akár 8-9 hónapos korig is használni tudjuk, amennyiben szükség van rá. Ügyeljen arra, hogy a baba lába kerüljön az összekötős részre, és a felesleges szalagot kösse el, nehogy sérülést okozzon a kicsinek.

Babafészket is csak megbízható helyről

A BabyLion babatermékei minőségi anyagokból készülnek. Hasonlóan további babapárnáikhoz, a fészek huzata és maga a hosszú élettartamú párna is mosható. Ehhez 30 C°-os alacsony fordulatú mosás és klórmentes mosószer ajánlott, sőt, kímélő programon szárítógépben is lehet szárítani. Mivel a töltelék nem szívja meg magát, szuper gyorsan megszárad akkor is, ha nem használunk szárítógépet, így folyamatosan használatban lehet. 

Áruházunkban rengeteg babatermék közül lehet választani. Ne szalassza el folyamatos akcióinkat, melyek most egyes termékek esetén több mint 20% kedvezményt jelentenek. Ráadásul visszatérő vásárlóinkat ajándék pontokkal jutalmazzuk, melyeket a következő vásárlás alkalmával azonos névértéken forintra válthatnak.

olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu