BabaBlog

Ajándékötletek - A lenyomatkészítő

2020.11.16 08:51
Ajándékötletek - A lenyomatkészítő

A kisbabák apró tappancsait és kezecskéit mindannyian cukinak tartjuk. A babázás kezdeti nehézségei azonban gyorsan elhalványítják ennek a korszaknak a szépségeit. A kialvatlanság monotonitása mellett szükség van arra, hogy megőrizzük az első év soha vissza nem térő hangulatát, mielőtt ködbe vesznének a meghatározó pillanatok. A lenyomatkészítő szettel megörökítheti a kisbaba kéz- és láblenyomatát. Készítsen Ön is egyedi családi kincset, amit évek múltán örömmel fog nézegetni, mekkorát változott a világ.

Bababőr barát emlék

 

Egy újszülött baba csöppnyi keze és talpa jelképezi az új élet kezdetét. A törékeny teremtményről számtalan fotó készül, de testrészeinek rajzolata igazán a lenyomatkészítő készletek segítségével örökíthető meg, melyek áruházunk slágertermékei. Az újdonsült szülőknek is meglepetés a gyorsan múlttá váló állapot megörökítése, hisz pár hónap, és a magatehetetlen csecsemő máris útnak indul, és már soha nem lesz az, aki közénk érkezett.

A lenyomatkészítő használata közben az embernek olyan érzése támad, mintha viaszba öntené az idő egy pillanatát.

A babafotókból egy-kettő kap csak kiemelt figyelmet, a többiről megfeledkezünk. Egy gipsz vagy kerámia által megformált, méretbeli különbségeket jól szemléltető kép vagy szobor ugyanakkor évtizedekig kedves emlék marad. Néhány kézírásos gondolattal együtt akár családi örökséget is képezhet.

 

A szettek egy része a mintavételt követő elhelyezésről is gondoskodik. Az ötletes beosztású lenyomatos képkeretekben a gyermek fotója mellett őrizhetjük meg a levett mintát, ami mellett mindenki érdeklődve fog elidőzni, ha elég központi helyre kerül a lakásban. És miért ne kerülne oda?

 

Örökítsd meg a legjobb pillanatokat a lenyomatkészítővel!

A könnyen kezelhető mintavételező tökéletes ajándék kisbabás családoknak és rokonoknak egyaránt. A kéz- és talplenyomat készítő szett lehet igazán személyes ajándék is a rég nem látott unokáról! Ha még nem tudja, mivel lepje meg a nagyszülőket, jeles alkalmakra válasszon komplett szettjeinkből, és végezze el a mintavételt a baba napirendje szerint.

Készleteink részletes magyarázatot adnak arról, hogyan használja. Ha kipróbálja, garantált, hogy venni fog még, mert nagyon szórakoztató elfoglaltság. Jó ötlet az ajándékba szánt kiszáradt szobrocskát spray-vel vagy ecsettel felhordható akril festékkel festeni. A lenyomatokat helyezze egy szép, a lakás hangulatához illő keretbe, vagy használja kreatívan. Az elkészült alkotásokból nem csak dísztárgy, de megfelelően kezelve akár használati tárgy, tál is készülhet.

 

Hogyan használja? 

 

A mintavételhez mindenképp egy nyugodt időszakot érdemes kijelölni, amikor legalább ketten ott tudnak lenni, lehetőleg senki nem siet sehova, és bőven van idő kivárni az alvásidőt. A nyugtalanabb babákról azonban akár a délutáni szunyókálás alatt is mintát lehet venni, talán így még könnyebb lesz dolgozni a készlettel, melyből áruházunk kínálatában többfélét is találhat.

Az előkészületek alatt szabadítsa ki a kiválasztott végtagot a ruhából. Nyomja a stabil felületen összekészített keverékbe a kéz- vagy láblenyomatot vagy 3D szett esetén az egészét a mintavevő anyagba. Lassú, de határozott mozdulatokkal dolgozzon. A baba minimálisan fog csak koszolódni. A bőrkímélő keverék könnyen letörölhető róla, így a mintavétel után a baba tovább tudja folytatni az alvást, mi pedig nekiállhatunk eltervezni, milyen díszítéssel fogjuk tökéletesíteni a megszilárdult lenyomatot, hogy a nappali dísze lehessen.

olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu