BabaBlog

Szoptatós párnával kényelmes a babázás

2020.09.24 08:33
Szoptatós párnával kényelmes a babázás

A szoptatós párna, nevével ellentétben egy univerzális párna, ami többféle funkcióra is alkalmas. Nem csak várandósoknak és szoptatós anyáknak, hanem a babák megtámasztására, altatására és nagyobb gyerekeknek is hasznos. A baba megszületése előtt a kismama számára biztosít kényelmes pozíciót ülés, pihenés során, a szoptatás alatt mindkettőjük számára kényelmes testhelyzetet nyújt, később pedig a babának lehet támasza etetés, játék, de akár alvás közben is. Mindez praktikus szabadságot ad számunkra.

Szoptatós párnával a kényelmes alvásért

Köztudott, hogy a terhesség vége felé már minden kismamának kényelmetlenné válnak bizonyos mozdulatok. A terhesség alatti méretbeli és testi változások következtében a pihentető alvás is nehezebben jön össze, mint korábban bármikor. Mikor a megszokott alváspozíció is kényelmetlenné válik, szükségszerű változtatni az alvási helyzeten is. Manapság már könnyebbé tehető ez az időszak egy óriási párna segítségével. A kényelmes pozíció megtalálásával újra kipihenten ébredhet. 

A szoptatós formapárna egy ívelt kialakítású óriási párna, ami használható a lábak alátámasztására, és képes a szükségtelenül összeérő testrészek tehermentesítésére is. A puha párnák a hétalvó kismamáknak kényelmes, jól megtámasztott fekvést biztosítanak. A mikrogyöngyökkel töltött párna a lábak és a kezek közé vagy a törzs alá vagy mellé helyezve tudja a pocak miatti kellemetlen testtartást ellensúlyozni. 

Kényelmes fekvést biztosít a láb vagy a hát megtámasztásával is. A párna a lábak és karok alatt, között is elhelyezhető, így támogatja a hátat, és segíti a szükséges pozíció megtartását. 

Szoptatós párna babáknak és mamáknak

A benne lévő poliészter gyöngyök a terhesség és gyermekágyi időszak minden szakaszában segítségére lesznek. A szoptatós párnával ugyanis a kisbabákat is segíthetjük. A párna használható a baba stabil megtámasztására a szoptatás, tápszerezés vagy játék közben is. Az egyedi forma stabilizálja a kívánt helyzetet anélkül, hogy belemelegednének. Bármilyen helyzetben szellős támaszt biztosítanak a család bármely tagjának, vagyis csak egyszer kell beruházni rá, és a legváltozatosabb helyzetekben lesz a segítségünkre.

A párnák változatos alakban készülnek: van alacsonyabb vagy magasabb kialakítású is, a benne lévő töltet mennyiségétől függően. Szoptatás előtt a derék köré kell helyezni, könnyedén alakítható a kívánt formára, és segít megtartani a kisbabát a kívánt helyzetben, így nem fárad el a kezünk.

A 160 cm hosszú és kb. 54 cm kerületű hengerpárna puha, hangtalan, antiallergén műszál golyócskákkal van töltve, melyek megtartják a kívánt formát. A golyócskákat két huzat védi, mindkettő puha, 100% pamutból készült. A külső huzat lecipzározható és mosógépben kímélő programon mosható, valamint szárítógépben is szárítható. A belső huzat is cipzáros, így a töltet mennyisége igény szerint változtatható. 

Babatámasz is lehet belőle

A speciális poliészter töltet képes bármilyen helyzetet felvenni és megtartani, legyen az ülő- vagy fekvőhelyzet, amibe a babát helyezzük. A párna tölteléke jól alkalmazkodik a testhőhöz, és nem melegszik vagy zörög használat közben. Egyes kivitelek merevebb íves alakúak, míg mások hosszabb, de puhább kivitelűek. Ezek végeit össze tudjuk kötni, hogy babafészekként is használhatók legyenek. Áruházunkban nagy választék áll rendelkezésre szoptatós és babapárnákból.

Ezekből tudjuk, nem egyszerű a választás, annyiféle van. De azért próbálkozni lehet vele.

olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu