BabaBlog

Sokoldalú bébijárművek - a roller előnyei

2021.05.17 10:20
Sokoldalú bébijárművek - a roller előnyei

Az első babajárművek olyan több kerekű járgányok, amikkel már egész kis korban érdemes megismertetni cseperedő gyermekét. A kicsikre tervezett roller, a kismotor és a tricikli is szuper izgalmas, mozgásra ösztönző játék, de mind másképp fejleszti a gyerekeket az első, legfogékonyabb évek folyamán.

Az egyensúlyozás és a lábbal hajtás gyakorlatilag a test összes izmát, illetve az idegrendszert is alaposan megdolgoztatja. A változatos babajárgányok rendszeres használatával pár hónap alatt rohamos fejlődést tapasztalhat gyermekein. És ez még csak a kezdet.

Miért a roller?

Az alapvető szabályok megtanítását követően a kismotorral, rollerrel vagy futóbiciklivel a gyerekeket akár az utcára is kivihetjük. Kétségtelenül a roller a legtovább használható gyerekjármű ezek közül, ami ráadásul a család minden tagja számára elérhető. 

Hosszabb távokat is megtehetünk velük, ezért már pár éves kortól érdemes kipróbálni őket. Ha beválik, sokkal gyorsabban lehet haladni velük, mint gyalog, ezzel könnyebbé teszik a család minden tagjának az életét. Sokkal jobb ugyanis, ha nem nekünk kell húzni-vonni magunkkal a gyerkőcöt úton a bölcsibe, oviba, suliba, hanem jön magától. 

Használatával nem kell lemondani a gyalogos közlekedés előnyeiről, de nincs szükség babakocsira sem, ha viszont lényeges, gyorsabban vagyunk képesek haladni vele.

Milyen rollert választana?

Sokféle kivitelű babajárgány kapható áruházunkban, vannak közöttük ötletes, átalakítható rollerek is. A legkisebbeknek a stabil háromkerekű rollerek valók, amiken megtanulhatnak egyensúlyozni. Oviskortól az ütemesebb haladásra tervezett, kamaszok által is kedvelt, akár trükközésre, ugratásra is használható darabok ajánlottak, míg a nagyobb kerekű, utcai használatra alkalmas kivitellel felnőttek is kényelmesen közlekedhetnek.

Aki megszereti ezt a költséghatékony és környezetkímélő közlekedési eszközt, ami remek alternatíva a mindennapokban, egész életében ki tudja használni a benne rejlő lehetőségeket. A kerékpárral ellentétben könnyű felpattanni rájuk akár elegáns öltönyben vagy szoknyában is, és mivel egy mozdulattal összecsukhatók, gond nélkül szállíthatók tömegközlekedési járműveken vagy kocsiban is.

A roller tehát sokoldalú jármű, amivel már a kicsik is félelmetes sebességgel száguldozhatnak. Persze kezdetben az apró tejfogak és cipők is bánhatják a merészséget, de magabiztos használat mellett tökéletesen alkalmasak tartós utcai közlekedésre is.

A biztonság érdekében - a többi járgányhoz hasonlóan - persze javasolt rollerezés alatt is a védősisak és védőfelszerelés használata.

Áruházunk roller-kínálata

A legkisebbeknek ülőrollert válasszon. A Sun Baby roller egy átalakítható rollertípus. A 3 éves kortól használható, ülőfelülettel rendelkező rolleren a kicsik kényelmesen foglalhatnak helyet. Az ülőrész később eltávolítható, ettől kezdve hagyományos rollerként, a kormány eltávolításával pedig gördeszkaként is használható.

Áruházunk minőségi kínálatában többféle gyermekjárművet talál. Egyes rollerek a test súlypontjának áthelyezésével, a kormány oldalirányú elhúzásával irányíthatók, ami javítja a koncentrációs képességeket. A gyerekek gyorsan megtanulják a rollert kezelni, irányítani, egyensúlyozni, ugrani vagy farolni vele, szinte ösztönösen ráéreznek, innen pedig már csak egy ugrás a biciklizés.

Kiváló minőségű termékeinkkel még az unalmas séták is különleges élménnyé válhatnak. Ne mondja, hogy még nem próbálta!

olcsobbat.hu argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu