BabaBlog

Válasszon vezeték nélküli baby monitort!

2020.08.17 12:08
Válasszon vezeték nélküli baby monitort!

Beszerzett már mindent a babaszobába? A bútorok és kis ruhácskák mellett a mai gyerekszobákba már a digitális eszközök is belopakodtak. A modern technika lehetővé teszi, hogy a szülők megnyugtatására és a babák életfunkcióinak megfigyelésére kamerákat és vezeték nélküli baby monitort helyezzünk el a lakás különböző pontjain, melyeken keresztül szemmel tarthatjuk a baba környezetét. 

A bébiőr egy fejlett, kisméretű felügyelőeszköz, ami formatervezett beépített kamerát, hangszórót és mikrofont tartalmaz. Egyes típusai kétoldalú kommunikációra is képesek. A színes kijelzőn keresztül a szülők nem csak látják és hallják a babát a hatótávolságon belül, hanem pár kedves szóval meg is tudják nyugtatni, ha szükségesnek találják a közbeavatkozást. Vagyis ha az éjszaka közepén megébred a kicsi, a szülő szavai helyettesíthetik a felkelést, ami könnyebbé teheti a fárasztó éjszakai készenlétet, és mérsékelheti az állandósuló alváshiányt.

A baby monitorok előnyei

Áruházunk többféle bébiőrt kínál: az egyszerűbb kivitelű vevőegységekből álló készlet csak hang továbbítására alkalmas. A vezeték nélküli monitorból és adórészből álló, illetve a két monitoros szett ehhez képest sokkal kényelmesebb használatot biztosít. 

Az egyszerűbb kivitelű Lionelo Babyline 2.1. bébiőr azoknak a szülőknek készült, akik szeretnék a kisbabájukat biztonságban tudni már az első napoktól kezdődően, de nem igénylik a kamerás megfigyelést, hanem megelégszenek a gyermek hangjának követésével. Az adó vezetékes tápellátással rendelkezik, igény esetén azonban elemmel is működtethető. Az akkumulátor üzemideje 15 óra is lehet, ami egész estés megfigyelést tesz lehetővé, sőt a nappali alvásokat is fedi töltés nélkül.

Hatóköre beltérben nagyjából 50 méter, a szabadban pedig 300 méter lehet a terepviszonyoktól függően. A gyenge kapcsolati jelre a készülékek egyértelmű LED jelzéssel figyelmeztetnek. Sőt, akkor is jeleznek, ha túlzottan eltávolodnánk a vevőegységtől, így biztosítják a folyamatos kommunikációt.

Vezeték nélküli kamerás baby monitorok

A több egységből álló, kétirányú kamerás bébiőrrel könnyebb a lakásban vagy a kertben elvégezni a dolgunkat, amíg a baba szundít, vagy elmélyülten játszik, nem maradunk le semmiről, hiszen folyamatosan halljuk és látjuk is, mit csinál. Az adóvevők akkumulátorral vannak felszerelve, melynek segítségével akár 40 óráig is működnek az egységek. 

A készülékbe beépített hőmérő távolról is képes ellenőrizni, hogy a szobában megfelelő-e a hőmérséklet. A bébiőr 8 nyugtató dallamot képes lejátszani, és beépített lámpája meleg, szelíd fényt bocsát ki. A minőségi kivitelezésnek köszönhetően éjszakai üzemmódban is kiváló minőségű videót készítenek, a gyenge fényviszonyok ellenére.

A két kamerával felszerelt készülék két külön kamerával biztosítja a folyamatos megfigyelést akár több helyiségben is. Mivel két kamerából és egy színes monitoros vevőegységből áll, testvérek egyidejű ellenőrzésére is kiválóan alkalmas.

Éjszakai üzemmódban is megbízhatóan működik a kétirányú kommunikáció. Menüje könnyen kezelhető, a beépített riasztó- és értesítési rendszere a kézreálló vevőegységgel szabályozható.

Ha felkeltette érdeklődését a modern technikával megtámogatott gyermekfelügyelet, keresse áruházunk oldalain bababiztonsági termékeinket. 

A babák biztonságát felügyelő eszközök megkönnyítik a gyermekkel töltött mindennapokat. Élvezze Ön is sok családhoz hasonlóan a nyugodt mindennapokat.

olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu