BabaBlog

Gumiugrálók a nyár minden napjára

2021.07.09 10:47
Gumiugrálók a nyár minden napjára

A gyerekeknek egész évben biztosítani kell az önfeledt mozgási lehetőséget, amihez számtalan szabadtéri és kreatív fejlesztőjátékot használhatunk. A gumiugrálók tökéletesen alkalmasak a gyerekekben túltengő hatalmas energiák levezetésére, bel- és kültéren egyaránt. Ugrálni ugyanis rendkívül szórakoztató, de roppant fárasztó dolog is, szülőként azonban el sem képzelhetünk ennél hasznosabb játékot. 

A felfújható, meglovagolható gumifigurák már kétéves kortól alkalmasak a gyerekek egyensúlyérzékének és állóképességének fokozatos fejlesztésére. Nincsenek mozgó alkatrészeik, alacsony felépítésük stabil és biztonságos, puha gumianyaguk pedig ellenáll a durvább igénybevételnek is, amiben az egyszerre ráülő tucatnyi gyerek részesíti.

Vicces gumiugrálók

A hamarosan beköszöntő nyári szünetben jó, ha a gyerekek idejük nagy részét a szabadban tudják tölteni. A friss levegőn azonban érdemes időről időre új játékokkal szórakoztatni őket. Az ugrálójátékok ehhez tökéletesek, hiszen olcsón juthatunk egy több éven keresztül használatban lévő strapabíró játékhoz, amire még akkor is ráülnek majd, ha már rég kinőtték, az ugrálás ugyanis kortalan szórakozás. A 40 kilós teherbírás legalább tízéves korig kitart, ez tipikusan az a játék, ami bőven behozza az árát. 

A gyerekbarát puha felfújható gumiállatkák közül a rakoncátlan paci a legismertebb, mióta azonban meghódította a játékboltokat, ezernyi más alakban is elterjedt. Manapság már barika, szarvas, kecske, sárkány, szamár, tehén is választható, attól függően, mi a gyerkőc kedvence.

Ha egy kicsi kocsival vagy színes unikornissal szeretné meglepni, folyamatosan bővülő kínálatunkban ezeket is megtalálja. Választhat színes, díszes lányos vagy vagány fiús kivitelt is, de maradhat az életszerűbb megformálású figuráknál is. 

 

Ne becsülje le a fejlesztőhatást!

 

A gyerekek jópofa játékot, a szülők korukhoz illő fejlesztőjátékot látnak benne. Használatával észrevétlen fejlődik a kéz és láb koordinációja, edződik az egyensúlyérzék, az állóképesség, és természetesen erősödnek az izmok is. Fejleszti a motoros funkciót, a testtudatot, és remekül szórakoztat. Nincs is olyan kisgyerek, aki ne szeretné kipróbálni ezeket a vicces játékokat. Emiatt érdemes többet venni belőle, hogy mindenkinek legyen lehetősége rápattanni.

A figurák lábai nagyon rövidek, puha és rugalmas testük pedig tömzsi, így az ülésmagasság mindössze 25 cm körül van, amely stabil üléspozíciót biztosít a legkisebbeknek is. 

Strapabíró gumijátékok

A játékok anyaga kezelést nem igényel. A rugalmas, biztonságos és európai szabványoknak megfelelő vastag műanyagot kinti használatra tervezték, ezért akár extrém igénybevételnek is ellenáll. Apróbb kavicsok, szegélyek sem ártanak neki. Akkor sem kell kétségbe esni, ha koszos lesz. Elegendő letörölni, máris készen áll egy újabb ugrálóversenyre. A könnyen tisztítható, felfújható ugrálójátékokkal kedvükre lovacskázhatnak tovább. A játék az apukákat kímélő pumpával együtt vásárolható meg, mellyel a hosszadalmas fújás helyett az időszakos karbantartás is könnyedén kivitelezhető.

 

Áruházunk folyamatosan bővülő termékkínálattal várja az ugrálás szerelmeseit. 

Ha Ön is szeretné gyermekét, gyermekeit egy rendkívül biztonságos, szórakoztató játékkal megajándékozni, keresse minőségi babatermékeinket. Ha kíváncsi akciós játékainkra is, iratkozzon fel az áruház hírlevelére, hogy mindig első kézből értesülhessen ajánlatainkról.

olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu