BabaBlog

Lionelo Pascal

2020.04.20 09:25
Lionelo Pascal

A Lionelo legkedveltebb pihenőszéke ismét elérhető!

 

Újra kapható a legkedveltebb baba pihenőszék webáruházunkban. A Pascal rezgő pihenőszék hasznos társ a kisbabás családokban. Ez a nagyszerű eszköz egy kis plusz szabadidőt biztosít a szülőknek. Ha érezte már azt, hogy minden percét leterhelik a gyermek körüli teendők és semmire sincs ereje, ideje beszerezni egy pihenőszéket, amiben eltölthet napi pár percet a kisfőnök, ami épp elég egy hajmosásra, kávéfőzésre vagy a többi gyerekkel való önfeledt játékra.

 

A pihenőszék megkönnyíti a babás időszakot és segít a mindennapos teendők összehangolásában. Segítségével a közvetlen testi kontaktus helyett egy kis időre bármikor a pihenőszékbe ültethetjük a kisebb gyermeket is, nem kell a kiságyban hagyni, ha dolgunk van. 

 

A kisbabák szórakoztatása fárasztó mutatvány

A Lionelo Pascal pihenőszék kényelmes és biztonságos, amiben gyermeke nagyon jól fogja érezni magát. Előnyeit egészen újszülött kortól kezdődően kihasználhatjuk. A pihenőszék két extra funkcióval rendelkezik. Többféle rezgés mellett kellemes hanghatásokkal lazítja el az apró babákat. A fotel a csecsemők fejét állandó helyzetben tartja egy puha kiegészítő fejtámlával. A háttámlája 4 fokozatban dönthető, így a csecsemő - a hangulatától függően - pihenhet vagy elfoglalhatja magát a fölé felfüggesztett játékokkal. 

Ahogyan a babák értelme nyílik, folyamatos foglalkoztatást igényelnek. Nehéz ráérezni arra, ami leköti a figyelmüket és meg is felel a fejlesztésükkel kapcsolatban kitűzött céloknak és elvárásoknak. A pihenőszék oldalról nyitott, hogy a baba szabadon tudja mozgatni a kezeit játék közben és nézelődhessen. Bolondozhatunk előtte, olvashatunk neki vagy adhatunk rágókát, játékot is a kezébe, amikkel a kíváncsiságát és az ügyességét is próbára tehetjük. Mindeközben végezhetjük a megszokott napi teendőinket, nem kell aggódni a biztonságáért.

A Lionelo Pascal pihenőszék tökéletes hely szórakozáshoz, pihenéshez és alváshoz is

A pihenőszék nagyobb baba esetén is segítség a családnak, mert egyszerre nyújt aktív, szükség esetén pedig passzív pihenésre, akár alvásra is lehetőséget. Beépített dallamai megnyugtatják és szükség esetén segítik az elalvást. A hordozófül segítségével a pihenőszék akár a babával együtt is könnyedén felemelhető, áthelyezhető, így az alvó baba is tökéletes nyugalomban lehet velünk bárhol a lakásban vagy akár a szabadban is. 

A pihenőszéket döntött háttámlája alkalmassá teszi kisebb étkezések lebonyolítására is. Anyaga selymes, könnyen tisztán tartható. Többpontos biztonsági övvel van ellátva, hogy az aktívabb mozgás esetén is biztonságban tudjuk a kicsiket.

A kényelmes fotelben a baba ülni vagy hintázni is tud, a kicsi gerince a tehermentesített pozícióban megpihen. Mindenképp érdemes ilyen kialakítású modellt választani, mert ez akár több egyéb eszközt is képes kiváltani. Amennyiben a termékkel vagy a vásárlással kapcsolatban bármilyen kérdés merül fel, keresse fel ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeink valamelyikén!

A Pascal pihenőszék összeszerelése egyszerű, nem igényel sem ügyességet, sem különböző eszközöket. Kicsire összecsukható, kompakt méretei miatt utazások alkalmával is nagy hasznát veheti. Vételára nagyon kedvező. Visszatérő ügyfelek a vásárlás után 150 Ft értékű pontra jogosultak, melyet következő vásárlásuk alkalmával tudnak beváltani. 

olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu