BabaBlog

Lionelo Bastiaan Isofixes forgatható gyermekülés

2020.02.19 10:31
Lionelo Bastiaan Isofixes forgatható gyermekülés

Bastiaan - a 360 fokban forgatható gyerekülés

A lengyel Lionelo márkanév nálunk még idegenül cseng, pedig jó lesz megismerkedni vele, mert minőségi baba-mama termékei már hazánkban is egyre ismertebbek. A cég szívmelengetően szép és praktikus, karbantartást nem igénylő termékei minőségi anyagokból készülnek, árban viszont versenyképesek. A márka sikeresen csatlakozott be a babatermékek piacára kreatív megoldásaival. Ilyen a Lionelo Bastiaan 360 fokban forgatható gyerekülés.

 

Autósülés esetén első a biztonság

A gyerekeknek az a legjobb, ha menetiránynak háttal utaznak. Ez az ülés beköthető menetiránynak háttal, majd ha nő a baba, menetirány szerint is, így soha sem kell kompromisszumot kötni. A forgatható autósülések lehetővé teszik, hogy újszülött kortól akár 36 kg-os súlyhatárig használja a gyerek ugyanazt az ülést egészen az ülésmagasítós korszakig.

A menetiránynak háttal, az első ülésre is helyezhető ülés több fokozatban dönthető, menetiránynak egyezően akár egészen a fekvő állásig. Az ülés egy forgó alapon helyezkedik el. Ez teszi lehetővé, hogy az ülést, benne a gyermekkel bármely irányba fordítsuk. 

A kicsi bármikor felsírhat, ezer oka lehet, hogy meg kell nyugtatnunk. Ha például unatkozik, vagy a szemébe süt a nap, ilyenkor sem kell házi praktikákkal árnyékolni neki, elég, ha fordítunk az ülésen anélkül, hogy ezzel cseppnyit is elvennénk a biztonságos rögzítésből. Az ülést egyébként extra napellenzővel is ellátták, sok esetben az is képes a hasonló helyzetek megoldására. 

Mit jelent a könnyű kezelhetőség és hozzáférés a ki- és beszállásnál? 

Aki akart már kisméretű autóba egynél több gyerekülést rögzíteni, az tudhatja, nem könnyű feladat. Főleg a középső gyerkőc bekötözése kihívás. Egy ilyen rendszerű üléssel viszont a gyermeket az oldalsók kiemelése után könnyedén magunk felé tudjuk fordítani, beülésnél pedig fordítottan tudjuk kihasználni az ebben rejlő előnyöket. Soha többé nem kell bemászni az autóba. Mindez korántsem azt jelenti, hogy csak több gyerek esetén lehet kihasználni egy forgatható ülés előnyét, mert aki belegondol, mennyi időt és bosszúságot képes megspórolni ezzel magának, az természetes, hogy ezt választja, és nyilván akkor is számolni fog vele, ha bővül a család. 

A körbeforgatható autósülést a Lionelo kompakt, 49 x 46 x 65 cm méretűre tervezte, súlya pedig mindössze 11 kg, így szükség esetén könnyedén áthelyezhető.

A Bastiaan 360 fokban forgatható gyerekülés megfelel a legszigorúbb ECE R44/04-es európai szabványnak

Az ülés kiváló fej- és oldalsó védelemmel van ellátva. Plusz párnázat védi a gyermek fejét oldalsó ütközés esetén. A különféle járművekbe az autó saját biztonsági övével, beépített ISOFIX rendszerrel, vagy TOP TETHER rendszerrel is rögzíthető, mely megakadályozza az ülés elmozdulását. A kisebb gyerekeket 5 pontos belső biztonsági övvel és csúszásmentes vállpántokkal, valamint párnázott ágyékvédő résszel tudjuk bekötni az ülésbe. 

Ne feledje, minden webshopos vásárlás után a vásárlás értékének 1%-át visszakapja. A terméklapon megtalálható a termék után járó hűségpontok száma, amit időkorlát nélkül levásárolhat az áruházunkban. Webáruházunk viszonteladók jelentkezését is várja.

A 360 fokban forgatható gyerekülés négyféle harmonikus színárnyalatú huzattal kapható piros, lila, szürke és türkiz színben, beépített azonos színű árnyékolóval, valamint fehér bázistalppal és szerkezettel, hiszen ennek tisztaságára sokkal jobban odafigyelünk, mint a feketére. Mert a bacik ellen a Bastiaan sem véd.

olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu