BabaBlog

Pontgyűjtő kedvezmény

2019.07.15 13:37
Pontgyűjtő kedvezmény

Vásárlóink bizalma és elégedettsége fontos számunka, ezért webáruházunkban pontgyűjtő rendszer működik regisztrált vásárlók számára.

 

A termékre lépve láthatóvá válik a termék után járó hűségpontok mennyisége.
Minden webshopos vásárlásod után a vásárlásod értékének 1%-át levásárolhatod a webáruházunkban (babylion.hu).
A pontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a rendelés feldolgozása után automatikusan jóváírjuk. A jóváírt pontjaidat a webáruházunkban létrehozott profilodban láthatod, mely ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználható a következő vásárlásaidnál.

A pontgyűjtő rendszer minden egyéb más akció alatt is igénybe vehető és a kedvezményes árú termékekre is vonatkozik. Tehát bármilyen mértékű akció vagy árengedmény keretein belüli vásárlás esetén is jár  hűségpont.

Nincs „lejárati” ideje, amíg aktív a regisztrációja a pontjait bármikor érvényesítheti. A pont teljes értékű fizetőeszköz. A hűségpont vissza nem téríthető, készpénzre át nem váltható és át nem ruházható. Szállítási költség, utánvét után nem jár hűségpont.

A termékekre különböző mértékű hűségpontok szerezhetőek.

Amennyiben online rendelés esetén házhozszállítást választasz, a szállítási költség értéke nem halmozódik a Pontgyűjtő Rendszerben. Tehát kizárólag a termék vételárának 1%-át írjuk jóvá.

olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu