BabaBlog

Ne feledje a babakocsi-kiegészítőket!

2021.02.03 14:43
Ne feledje a babakocsi-kiegészítőket!

Babakocsi-vásárlás során sok olyan kiegészítő kerül a látókörünkbe, aminek a jelentőségét először talán nem is értjük vagy érezzük át. Mert olyan jó overálok kaphatók, minek külön bundazsák? Olyan szép a babakocsi saját belső huzata, minek tennénk rá cserélhető betétet, és hova tegyük az esernyőre csukható babakocsihoz való esővédőt, ha nem esik az eső? A mintás övvédő is feleslegesnek tűnhet, mégis ez az egyik legismertebb és leghasznosabb babakocsi-kiegészítő, aminek előnyét minden babás család ismeri.

Tegye egyedivé a babakocsit kiegészítőkkel

 

Ha volt már része olyan délutáni sétában, ami azért torkollott hisztibe, mert sehogy nem akart összejönni az elalvás a kemény fekvőrész vagy a nyakat irritáló öv miatt, kézenfekvő, hogy kellemes tapintású, puha és könnyen tisztítható kiegészítőket keres a babakocsiba. Attól függően, hogy milyen felszereltségű babakocsit választott a család, elképzelhető, hogy az alapkészletet ki kell egészíteni valami mással, jobbal, ami nem csak extra kényelmet nyújt, hanem még esztétikailag is jó választás.

Egy babakocsinak, bármilyen modern, nem feladata az egyedi megjelenés. Lehet szép a színe, minőségi anyaga, de teljesen egyedivé csak akkor válik, ha belevisszük az egyéniségünket egy szép minta vagy a kocsi alapszínéhez illő színkombinációban kapható babakocsi-kiegészítő segítségével

 

Babakocsi-kiegészítő textilek

 

A többféle színben és mintával kapható babakocsibetétek kiválóan alkalmasak arra, hogy a kisgyerekes családok a mindennapok kényelmét biztosítsák a puha alátéttel, de akár a hétköznapitól eltérő megjelenést is biztosíthatnak maguknak egy elegáns családi alkalomra vagy szabadtéri fotózáshoz. 

Az ülőrészre helyezhető betét speciálisan tervezett kivágásai biztosítják, hogy az övek stabilan rögzítsék a mintás betétet, bármilyen fajta babakocsiról vagy babaülésről legyen szó. Akkor is használjuk a párnázott betétet, ha kényelmesebbé akarjuk tenni az utazást, vagy egy extra rétegre van szükség, ami melegen tart. A takaró mellett ugyanis az alsó védelem is fontos.

Ha szettben vásárolja meg az övre tehető puha nyakvédőt a babakocsibetéttel vagy bundazsákkal azonos színben, a tökéletes megjelenésnek tényleg semmi nem állja útját. A puha övvédő véd a kidörzsöléstől és segíti a kényelmes alvópozíció felvételét is a babakocsiban. Minél kisebb a baba, annál valószínűbb, hogy szükség lesz a használatára.

 

Sablonos babakocsiból szeretnivaló járgány

 

Bundazsákot hűvösebb időben ajánlott használni. Bármilyen távra indulunk a gyerekkel, mindig gondoskodjunk megfelelő védelemről. A kétoldalas zsák melegen tartja a babát. Előnye, hogy csak ülés közben van melegen öltöztetve a kicsi, ha kivesszük belőle, normál utcai ruhában tudja folytatni az utat. Ezzel megspórolható az overálba öltöztetéssel járó idő és ideg, ami megkönnyíti az indulást, és a túlmelegedéssel járó megbetegedések esélyét is minimalizálja. Örökmozgó gyerekeknél az is külön előnye az áruházunk kínálatában kapható bundazsákoknak, hogy nem csúsznak le, mint a takaró, bárhogy rugdosnak is a babák útközben.

Csapadékos, havas időben a babatextilek is különleges védelemre szorulnak. Az átlátszó esővédővel a legzordabb időjárás esetén is biztosítva van, hogy ne ázzon meg a baba, amikor kimozdulunk otthonról. A babakocsira helyezve a megfelelő szellőzés és a kilátás is biztosított. Ugye, hogy nem is feleslegesek ezek a kiegészítők? Áruházunkból harmonikus szín- és mintaválasztékban szerezheti be, amire vágyik!

olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu