BabaBlog

Élethű elektromos járművek gyerekeknek

2021.05.04 10:12
Élethű elektromos járművek gyerekeknek

A felnőtt közlekedési eszközökre megszólalásig hasonlító elektromos járművek egyre népszerűbbek a kisgyermekes családok körében. A vezethető járgányok ugyanis nem csak szórakoztató játékok, hanem hatásos fejlesztőeszközök is egyben.

A vezetés élménye a motorikus készségektől a mentális képességekig mindent megdolgoztat. A kormányzás és a közlekedési szituációkban szükséges folyamatos döntéshelyzetek sora remek ösztönző. Az elektromos gyermekjárgányok kisautók vagy quadok is lehetnek. A pedállal működtethető akkumulátoros járművek 3-8 éves kor között nyújtanak utánozhatatlan szórakozást.

Vezetni nem is olyan könnyű

A vezetés során egyidejűleg ellentétes kéz és láb, valamint kéz-szem koordinációt végzünk. Ezt felnőttként is nehéz megtanulni, hát még gyermekkorban! Az önálló vezetés kihat az egyensúlyi, a mozgáskoordinációs központra és a térbeli tájékozódásra is. A folyamatos manőverezés pedig türelemre inti a gyerkőcöt.

Az eredeti licenc alapján készült tölthető elektromos kisautók luxus- vagy sportautók mintájára készülnek. Olyan autót vezetni, mint anyának, apának van, nagyon menő. Hasonló autóval rendelkező vagy erre vágyó szülők gyermekeit is megajándékozhatjuk egy ilyen nyitható ajtajú járgánnyal. Anyaguk erős műanyag, mely nehezen törik. A zenei csatlakozókkal jó hangulatot csinálhatunk, a műszerfalon lévő gombok pedig még a kisebbeket is elszórakoztatják. 

Sajnos csak gyerekek számára ajánlottak, így nem vihetnek el bennünket is egy körre, de gyerektársaságban remek szórakozást nyújtanak. Ha még nem ismeri a legújabb, legtetszetősebb, minőségi babajárgányokat, keresse az áruház legújabb alkategóriáit.

Fejlesztő elektromos járművek

A menő kisautók a közlekedés tanítására is használhatók. Elég csak pár bóját kitenni a kertbe, máris lehet gyakorolni velük a közlekedési szabályok alkalmazását, ami így sokkal jobban rögzül, mintha csak elvont szabályként ismételgetjük nekik, hogy a zebrára lépés előtt szét kell nézni, az autóval pedig meg kell állni, hogy a járókelők biztonságban átkelhessenek. 

Ahhoz, hogy a kertben vagy parkban kialakított képzeletbeli pályán elkerüljék az ütközést, figyelniük kell a többi közlekedőre is, ami által fejlődnek a szociális készségeik és az azonnali döntéshozatali képességük. Az előre és hátra is mozgatható, de szükség esetén távirányítóval is irányítható járművekkel az irányokat és a helyhatározó szavakat is gyakoroltatni lehet. Ezt pedig az élet minden területén hasznosítani tudják majd. Épp emiatt használják az elektromos eszközöket sok országban kórházi rehabilitáció során is. Áruházunk kínálatában Ön is megtalálja kedvenc gyermekjátékát. 

 

Tölthető quadok

Ha a gyerkőc szereti a száguldozást, ajándékozza meg egy felejthetetlen motoros játéklehetőséggel. Talán még a segédmotoros kerékpárvizsgának is magabiztosabban vágnak neki, sőt tapasztalataik az autóvezetés során is előjönnek majd. Az élethű, 30 kilós súlyhatárral működő quad járgányok bárhova elviszik a gyerkőcöket. Indításkor motorhangot adnak, műszerfaluk világít, külön gázpedáljuk és dudájuk van, és ülésük is komfortos. 

Elektromos járgányaink közül javasolt nem kizárólag ár alapján választani, hanem érdemes a lehető legjobb mellett dönteni! Nem fogja megbánni, mert kreatívan használva a járgányban rejlő lehetőségeket, játékosan összeszedetheti velük a kert különböző pontjain szanaszét heverő játékokat, és ezúttal még élvezni is fogják. Tegyen próbát velük!

olcsobbat.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac aprohirdetesingyen.hu