BabaMama Tudakozó

Webspohunkban elfogadjuk a Baba Mama Tudakozó kártyát. A kártya használatával 10 % kedvezményt adunk a termékek árából webáruházban történő vásárlásaid során.

Így használhatod fel a kártyádat:

  • Webáruházban, a megrendelés végén a megjegyzés mezőbe be kell írni a kártya számát és a kedvezmény utólagosan lesz levonva!*

           *FIGYELEM! A kártya felhasználása Online bankkártyás fizetésnél NEM lehetséges, hiszen a kedvezményt a rendelés leadása után vonjuk le! Amennyiben előre kifizetted Online Bankkártyával sajnos a kedvezményt már nem tudjuk levonni.

 

Baba Mama Kuponfüzet:

A kuponfüzetben található kupon használatával szintén 10% kedvezményt adunk a termékek árából a vásárlásaid során. 

 !! A kuponkedvezmény és a kártya használatával kapott kedvezmény NEM vonható össze más kedvezményekkel és kuponokkal !! 

Fontos!

  • A kártya kedvezményei más kedvezményekkel nem összevonhatóak. Egy vásárláskor csak egyféle, a vásárló által kiválasztott, neki legjobban megfelelő kedvezmény vehető igénybe! 
  • A megrendelő nevének és a klubkártya tulajdonos nevének meg kell egyeznie ahhoz, hogy érvényesíteni tudjuk a kedvezményt. 
  • Mivel a kártyák érvényességét ellenőrízzük a kártyaszámot mindig meg kell adni.  A kedvezmény levonása utólagosan történik.

 

olcsobbat.hu argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu