BabyLion Babaszakáruház 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 61. | Nyitvatartás: Hétfő-Szombat 10:00-18:00 | Telefonszám: +36703007038 

Sterilizálók, Fertőtlenítők és Robotgépek

Sterilizálók és cumisüveg-melegítők

 

A kisbabáknak cumisüvegre akkor is szükségük van, ha anyatejesek. A cumikat és üveget használat után fertőtleníteni kell. Ebben a mikrohullámú és digitális kivitelű többfunkciós sterilizálók tudnak nekünk segíteni, hiszen a hagyományos forralással fehér vízkőréteg ül az edényekre, ami nem higiénikus. Tápszeres babák esetén cumisüveg-melegítő és sterilizáló szerkezetet ajánlott beszerezni, ami az etetéssel járó feladatokat egyben képes megoldani.

 

Minden szerkezet karbantartásához ajánlott időnként vízkőoldó port használni.

 

Sterilizálók és cumisüveg-melegítők az áruházunk kínálatában

 

A cumisüveg alapfelszerelés. Minden kisbabának szüksége van rá akkor is, ha anyatejes táplálást tervezünk nála. Ennek kihívásaira ugyanis nem lehet előre felkészülni, bármi közbejöhet. Ha nem lép fel komplikáció vagy betegség, ami révén a természetes táplálás akadályba ütközik, akkor is bármikor lehet olyan alkalom, amikor szükség van a lefejt tej odaadására vagy vízpótlásra. Elég egy tervezett program, amin részt szeretnénk venni, a bébiszitternek cumisüvegre van szüksége az etetéshez.

 

A tápszeres babák esetén nem is igen van más lehetőség. Ugyan az újszülöttek meglepő módon ügyesen isznak vastagfalú pohárból, aligha van olyan család, ahol a tápszeres etetést így oldanák meg. Marad tehát a cumisüveg, amit minden használat után alaposan ki kell mosni és fertőtleníteni. A kisbabák ugyanis érzékenyek a különféle kórokozókra. Egy sima mosogatással a vízből, a szivacsról és a kezünkről is ezerszámra kerülhetnek a babaeszközökre olyan bacilusok, vírusok, amik megbetegíthetik a kicsit, ezért korábban a forralás volt az elfogadott fertőtlenítési mód. Ez azonban nem annyira egyszerű. 

 

Minél tovább forralunk valamit, annál több szilárd anyag - vízkő - ül ki rá fehér réteg formájában. Ehelyett manapság már elektromos szerkezeteket ajánlanak. Ezek léptek a hagyományos forralás helyébe. Típustól függően különféle etetéssel, fertőtlenítéssel kapcsolatos feladatok ellátására is alkalmasak. De mivel ezek is vízzel működnek, a vízkő itt is problémát okoz, csak nem a cumisüvegeken, hanem a szerkezetben rakódik le, ezért hetente érdemes vízkőoldó porral kitisztítani őket. Az elektromos szerkezetekre érvényes 2 éves garancia ugyanis a karbantartás hiányára nem vonatkozik. 

Áruházunk minden terméke egészségre ártalmatlan. A sterilizálók és cumisüvegek, a cumik BPA- és ftalátmentes anyagból készültek, megfelelve a szigorú nemzetközi előírásoknak. Használatukkal gyors és tökéletes higiéniát tudunk biztosítani gyermekünknek, mellyel az egészségét is védjük.

 

Mikróba tehető sterilizáló és a többfunkciós szerkezetek

 

Mikrohullámú sütőben ezzel a szerkezettel akár 5 perc alatt sterilizálhatunk több cumisüveget. Speciális palacktartókkal rendelkezik, ezért a behelyezett tárgyak nem borulnak fel. 

 

A többfunkciós sterilizáló eszközök 220 V - 50 Hz, 100W teljesítménnyel működnek. A 3 az 1-ben gépet több funkció ellátására használhatjuk, így nem csak az első időszakban látjuk hasznát. A cumisüveg melegítése mellett sterilizálhatunk is vele, később pedig tej és bébiétel melegítésére is használhatjuk. A szerkezetet intelligens mikroprocesszor vezérli, a munkafolyamatok állását az LCD kijelzőn lehet követni.

 

A melegítő és sterilizáló szerkezet 100°C-on képes minden kórokozó elpusztítására. A gőzsterilizálást használhatjuk ételmelegítésre és cumisüveg-melegítésre is, mely növeli a praktikusságát. Kis mérete és kialakítása miatt hordozható, utazások alatt is hű kísérőnk. 


Nézz körül webáruházunk etetésért és sterilizálásért felelős termékeink között, és válaszd ki a számodra legpraktikusabb darabot!

14 termék